Groepsarrangementen


Groepsarrangementen

Wij bieden arrangementen aan om op een leuke, ontspannen en sportieve manier onze prachtige omgeving te leren (her)ontdekken plus tussendoor en/of na afloop heerlijk gezellig met elkaar te eten en te drinken.
Met de fiets, de elektrische fiets of de E-Chopper ga je op pad aan de hand van de rally app. Je ontvangt van ons een unieke startcode, die voer je in en vervolgens ga je naar de start locatie en vanaf daar volg je het kompas die in de app verwerkt is naar het eerst volgende waypoint. Het waypoint is op diverse manieren te bereiken en dit dien je aan de hand van de app helemaal zelf uit te zoeken. Onderweg kom je langs de welbekende “hotspots” maar ook de mooiste plekjes die onze omgeving te bieden heeft. Je kan dit gezamenlijk doen maar ook in teamverband om nadien de scores met elkaar te vergelijken.
Wij hebben er bewust voor gekozen om met lokale ondernemers samen te werken. De geselecteerde restaurants die je zal bezoeken staan bekend om hun goede keuken en gezelligheid. Het menu kan een stamppot of een Plate zijn: zalm - vegetarisch - biefstuk - kipsaté - schnitzel - spareribs, inclusief drankjes, voorafje en dessert, maar eenvoudig een patatje met een snack kan uiteraard ook. Voor groepen vanaf 25 personen kan ook een BBQ geboekt worden.
Tevens is het mogelijk dat wij voor u een route uitstippelen.
Vraag ons naar de mogelijkheden en wij doen u graag een passende aanbieding!!!
Mail naar info@fietsverhuurlunteren.nl of bel naar 06-53933118